Baragov vrtec Timeline

Kontakt

BARAGOV VRTEC

Tel.: 04 270 11 21
Gsm: 041 520-620
Mail: info@baragovvrtec.si

Vpis v vrtec

Kliknite OBRAZEC ZA VPIS ,da se odpre novo okno. Z miškinim kazalcem pojdite desno spodaj, da se pokažejo ikone. Kliknite ikono natisni.
Izpoljnjeno vlogo osebno izročite g. župniku Bojanu Likarju.

Župnija Kranj Šmartin

smartin sm

 


IZLET S STARIMI STARŠI

Ker nam je vreme letos malo ponagajalo, smo se na izlet s starimi starši odpravili malo kasneje in sicer v sredo, 19. 6. 2019. Obiskali smo živalski vrt v Ljubljani.

Zjutraj, ko smo prišli v vrtec, smo hitro pozajtrkovali, saj so nas pred vrtcem že čakali naši stari starši, da skupaj odidemo do osnovne šole, kjer so nas čakali trije avtobusi. Eden je bil kar dvonadstropni. Usedli smo se vsak na svoj sedež, se privezali in počakali, da nas je šofer odpeljal proti Ljubljani. V živalskem vrtu smo se prosto sprehajali in opazovali živali. Videli smo medveda, volkove, opice, žirafo, leva in levinjo, slona in še mnoge druge. Tiger in gepard sta se nam skrila v senco, saj je bilo zelo vroče. Ker smo vmes postali tudi lačni, smo si privoščili kakšen piškot, bombone, suho sadje in pa seveda sladoled. Naši stari starši so malo poklepetali ob skodelici kave. Uživali smo tudi na igralih. Skupaj smo preživeli prijetno dopoldne.

Copyright © 2014 Baragov vrtec. Vse pravice pridržane. Izdelava spletne strani: Art Konjedic

template-joomspirit